2012. június 20., szerda

Csokoládé álom krém

Ez egy nagyon finom tejszínes-csokoládés krém. Nagyon finom lekvárral.
Hozzávalók:
2 cs. csokipuding
8 dl tej
5 ek. cukor
500 ml Hulala tejszín.

 Megfőzöm a pudingot.


 A Hulala-ból kimérek 250 ml-ert.




 Majd elkezdem felverni, kemény habot verek belőle.


 A tejszínt átköltöztetjük egy másik tálba, a pudingot pedig a keverőtálba.


 Elkezdem keverni a pudingot..


Közben folyamatosan adagoljuk hozzá a maradék tejszínt.
Amikor az összes tejszínt bele öntöttük, rakunk hozzá egy kanál felvert habot.


Ha kész van, folyamatosan adagoljuk hozzá a habot és óvatosan elkeverjük.

Ha kész van, tölthetjük is a tortába.









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése